Jag som håller i kameran ...


Mitt namn är Sabina Svenningsson och bor med min sambo Kristoffer i lilla Tenhult utanför Jönköping. Vi har 3 islandshästar som heter Gandalf, Kongur och Ónyx. Vi har även hemma en vit sibirisk katt vid namn Aiko.


Jag brinner för islandshästen och älskar allt med rasen. Men hästar i generellt är ju det roligaste att fotografera. Jag älskar att fånga de fina ögonblicken med hästarna och deras ägare. Samspelet.


När jag inte springer runt med kameran i högsta hugg. Jobbar jag på lager måndag-fredag och resten av min vakna tid spenderar jag med mina egna hästar. Träna med dom i både ridning och från marken i trickträning är något jag tycker är extra roligt.

Deltagande i SM 2022


Nu i höst deltog jag i Svenska hästfotografernas förbund's, Svenska mästerskap i hästfotografi. Jag deltog i kategorin "häst i arbete" och valde en bild från Island jag tog i somras under den stora tävlingen Landsmót. Och även fast jag inte trodde det skull leda någonstans, mer än ett roligt deltagande. Så kammade jag hem en fin tredje plats. Så roligt!