Jag som håller i kameran ...


Mitt namn är Sabina Svenningsson och bor med min sambo Kristoffer i lilla Tenhult utanför Jönköping. Vi har 3 islandshästar som heter Gandalf, Kongur och Ónyx. Vi har även hemma en vit sibirisk katt vid namn Aiko.


Jag brinner för islandshästen och älskar allt med rasen. Men hästar i generellt är ju det roligaste att fotografera. Jag älskar att fånga de fina ögonblicken med hästarna och deras ägare. Samspelet.


När jag inte springer runt med kameran i högsta hugg. Jobbar jag på lager måndag-fredag och resten av min vakna tid spenderar jag med mina egna hästar. Träna med dom i både ridning och från marken i trickträning är något jag tycker är extra roligt.

Deltagande i SM 2022


Svenska hästfotografernas förbund's, Svenska mästerskap 2022 i hästfotografi. Jag deltog i kategorin "häst i arbete" och valde en bild från Island jag tog i sommaren -22 under den stora tävlingen Landsmót. Och även fast jag inte trodde det skull leda någonstans, mer än ett roligt deltagande. Så kammade jag hem en fin tredje plats. Så roligt!